EC Održavanje Multimedijskih i IT sustava

Infrastruktura

Kako treba izgledati vaša lokalna IT mreža? Vi ćete nam reći što planirate raditi sa računalima, a mi ćemo vam napraviti kompletan izvedbeni plan, vaše nove lokalne IT mreže. On će uključivati cijene nabave kablova, utičnica, kanala, preklopnika i usmjerivača, te cijenu usluge kabliranja, testiranja i puštanja u pogon. Ako već koristite rješenja sa kojima niste u potpunosti zadovoljni, nudimo vam uslugu analize postojećeg stanja i izvještaj o mogućnostima poboljšanja, eventualnih ušteda ili pojednostavljivanja sustava za korisnike. To vam možemo napraviti u sklopu paušalnog ugovora o održavanju ili kao posebno naručenu jednokratnu uslugu.

Nabava

Bez obzira, da li se radi o novom IT sustavu ili dogradnji, odnosno investicijskom održavanju potojećeg, možemo vam odraditi specificiranje potreba, izraditi prijedloge i nakon vaše odluke izvršiti nabavu i postavljanje. Na takav način možemo isporučiti, radne stanice, poslužitelje, mrežnu opremu, bežičnu opremu, sustave za napajanje, aplikacije, operativne sustave i prijenosna računala. Sve navedeno ćemo dostaviti na vašu lokaciju, izvršiti instalaciju i testiranje, te puštanje u pogon. U takvu uslugu je uvijek uključena edukacija korisnika. To vam možemo napraviti u sklopu paušalnog ugovora o održavanju ili kao posebno naručenu jednokratnu uslugu.

Pouzdanost

Uvijek naglašavamo da je pouzdanost, najbitnija karakteristika bilo kojeg tehničkog sustava. A prvi korak prema pouzdanosti je sigurnost. Nudimo cjelovita ESET sigurnosna rješenja za zaštitu od neovlaštenog pristupa i zaštitu od poznatih i nepoznatih virusa, spywarea i drugih malicioznih programa u realnom vremenu. Implementiramo i automatsko spremanje sigurnosnih kopija, svih vaših podataka. Isto tako ćemo vam savjetovati rješenja koja osiguravaju pouzdan i bezprekinuti rad, kroz sustave za kritično i rezervno napajanje. To vam možemo napraviti u sklopu paušalnog ugovora o održavanju ili kao posebno naručenu jednokratnu uslugu.