Sve cjene pokraj proizvoda, u košarici web shopa i u ponudama koje se automatski generiraju, su izražene u eurima (€) sa uključenim porezom na dodanu vrijednost (PDV), koji u Republici Hrvatskoj iznosi 25%.

Dostava se obračunava dodatno u skalu sa izabranom lokacijom dostave i teženim odnosno veličinom paketa. Svi proizvodi imaju izraženu težinu i veličine proizvoda (širinu, dužinu i visinu).

U našem web shop-u možete plaćati na sljedeće načine:

Virmansko plaćanje

Odmah nakon završetka narudžbe, na unesenu e-mail adresu ćete dobiti  informativnu ponudu. Budući da internet trgovina radi 24 sata dnevno, obrada Vaše narudžbe će započeti početkom radnog vremena. Obradu Web Shop narudžbi radimo od ponedjeljka do petka od 07.00 do 19.00 sati, a subotom od 07.00 do 16.00 sati. Narudžbe obrađene do 13.00 sati predaju se partneru za dostavu isti dan.

Nakon provjere ispravnosti svih podataka, dostupnosti, rokova i cijena, poslati ćemo Vam e-mail sa podacima potrebnim za uplatu. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili bilo kojim načinom na koji inače plaćate svoje račune, u banci, pošti, ili poslovnicama Fine.

Po zaprimljenoj uplati, započeti ćemo s pripremom za isporuku i dostavu naručenih proizvoda. Obavijest o pripremi isporuke primiti ćete na e-mail adresu koju ste unjeli pri narudžbi.

Plaćanje karticama

U pripremi…

PayPal plaćanje

U pripremi…