Gledajte Samobor TV preko GONET.TV-a

Samobor TV televiziju možete od sada pratiti na IPTV platformi GONET.TV. Samobor TV dostupan je u kategoriji glazbenih programa i to u paketima Klasik i Mini. GONET.TV je pametni način gledanja televizije bez satelita, antene ili kabela, a sve možete prilagoditi bilo kojem internet pristupu i koristiti na jednostavan način.

Da bi počeli gledati svoje omiljene televizijske programe, dovoljno je naručiti uslugu GONET.TV-a, koju možete koristiti na Smart TV-u, ali i gledati na raznim drugim uređajima. Uz to, ne potpisujete nikakve ugovore. Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku kada god Vi to želite. GONET.TV radi na bilo kojoj internetskoj vezi, bilo kojeg davatelja internetskih usluga brzinom od najmanje 3 Mb / s. Za nekoliko trenutaka dobivate pametnu televiziju sa mnogim pogodnostima, najbolje TV kanale, najbolje filmove, TV serije, crtiće i emisije za djecu, sportske emisije i programe za odrasle.

GONET.TV je moguće gledati u Hrvatskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Češkoj, Poljskoj, Mađarskoj, Njemačkoj, Ukrajini te svim zemljama unutar Europske unije. Gonet.TV nudi odličnu zabavu, uzbuđenja, romantiku, dramu i informacije. Svako može odabrati pravi program za sebe. Više o IPTV platformi možete pogledati na mrežnim stranicama  GONET.TV-a.